Mit lehet tenni, ha ilyen a szemhéjam? (Kép)
Az egyik olyan ráncos, a másik meg rejtett. Nagyon zavar mert élőben is feltűnő.

Ezen csak plasztikai sebesz tud segiteni.
Az en szemeim is ilyenek egeszen kisgyerek korom ota.
Most 25 vagyok es gondolkodom rajta hogy megcsinaltatom, pedig nagyon plasztika ellenes vagyok.
Szornyu, hogy nagyon agressziv/ideges/szomory/ketsegbeesett/gondterhelt az ember tekintete egeszen fiatalon.

Masodik valaszolo vagyok.
Kivancsi lennen hogy neked is naponta valtozik a szemhejad rancossaganak merteke. Mert engem peldaul az is zavar az enyemben, hogy egyik nap egeszen szep, masik nap felemas, harmadik nap mindketto szornyu.
Szerintem mindkettot megcsinalja a plasztikai sebesz, mert bar fiatal vagy ( kepes alapjan) de ez idovel csak romlani fog.
Lehet hogy most meg csak az egyik szemed ilyen, de peldaul 5 ev mulva mar a masik is olyan lesz.

#3 attól hogy egyedi még nem fog tetszeni annak aki hordja, a 3 kar is egyedi mégis inkább leszedetném ha lenne.
Én megműtetném egy jó orvossal, munkatársamnak volt szemhéjplasztikája (sajnos elfelejtettem kinél pedig agyon dícsérte a dokit) és állítása szerint nem egy nagy dolog, nem kell tőle félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!