Az orrpiercing az homoszexuálisos?
Figyelt kérdés
Szerintetek 1 fiúnak az orrpiercing az homós? Nem nagyon értek hozzájuk de csak lányokon láttam orr piercinget. Tudjátok az a kör amit átszurnak az orrukon (Nem középen hanem szélen)2018. dec. 28. 22:47
2/10 anonim 

válasza:

az is, meg úgy összességében gagyi.
3/10 anonim 

válasza:

Igénytelen, ostoba benyomást kelt.
4/10 anonim 

válasza:

Nekem is van,szerintem nem. Én példaképem,Slash után szúrtam.
5/10 A kérdező kommentje:
És nagyon fáj?
2018. dec. 29. 02:23
6/10 anonim 

válasza:

Magamnak szúrtam szóval nem vagyok amúgy se félénk gyerek,de egyáltalán nem fájt. Hidd el,túléled :D Viszont fontos hogy ne lövesd csak szúrasd!!
8/10 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem.
Ha már sztereotípiák, és általánosítgatás, akkor inkább a szemöldökre szokták ezt mondani.
9/10 anonim 

válasza:

Szerintem semmilyen piecing nem hozható össze a szexualitás témájával. Igaz lány vagyok, de én még 14 évesen szúrattam és már akkor sem fájt, persze ez emberfüggő lehet.
10/10 anonim 

válasza:

Végülis Slash-nek is van, szóval csak ettől nem leszel homoszexuálisos de ha alapból "homisabb"nak nézel ki rádob egy lapáttal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!