Hol lehet venni Anastasia Beverly Hills utánzat paletát?
Figyelt kérdés
2018. dec. 8. 13:53
1/4 anonim válasza:
Miért akarsz egy utánzatot? Ha otthon sminkelsz, úgyse látja senki. A minősége sem olyan...semmi értelme.
2/4 anonim válasza:
Ha tudnád, hogy milyen káros anyagokból készülnek a replikák, soha nem gondolkodnál el azon, hogy vegyél.
Inkább vegyél olcsón egy drogériában, de MÁRKÁT, amin az IGAZI összetevők vannak feltüntetve.
Pl. a Makeup Revolution termékeket nagyon szeretem. Direkt arra építenek, hogy az aktuálisan felkapott, agyonhypeolt termékek dupejait adják el olcsón, de kifogástalan minőségben. Nekik is van pl. “Naked” paletta, Kylie Lip Kit, Huda Beauty dupejuk a saját találmányaik, pl. Soph kollekciója és az I Heart Chocolate mellett.
Lehet, hogy van olyan színeket tartalmazó palettájuk is, mint amilyen a te általad keresett ABH.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem arra voltam kíváncsi, hogy mi a véleményetek a termékről, és hogy lebeszéljetek róla. Tisztában vagyok a hamisítványok mivel járnak és hogy miféle káros hatásai lehetnek. Nem azért szeretnék azt venni, hogy azt használjam. Összeszeretném hasonlitani az eredetit a hamistvánnyal, és egy olyan videót készíteni, hogy mi a különbség, illetve hogy miből lehet észrevenni hogy az az adott termék fake. Láttam Aliexpressen illetve ebayem, de nekem sürgősen kellene, azért kérdeztem hogy van e olyan aki tudja hol lehetne venni Budapesten :)
2018. dec. 10. 11:40
4/4 anonim válasza:
Nagyobb kínai üzletekben lehet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!