Húsos felső szemhéjra smink tippek?
Egyszerű, nem túl drasztikus hétköznapi smink ötleteket várnék. Felső szemhéjam elég húsos, remélem értitek mire gondolok :D
Barna hajam és szürkés kék szemem van (inkább szürke, mint kék, 19L)
Szerintem a tus csak hangsúlyozná, de próbálkozz a tükör előtt, hogy mi hogy áll. :)
Amit én kipróbálnék, hogy a szemöldök alatti részt a bőröm árnyalatánál kicsit sötétebb barnával, magát a szemhéjat, ami a szemet "fedi" (remélem érted:D) azt meg esetleg világosabbal, ezt natúr színekből (tehát bőr/barna színek, amik között csak pár árnyalat különbség van), és inkább a számat hangsúlyoznám. Esetleg, ha vastag a szemöldököd, akkor alul kicsit vékonyabbra szedheted. De szerintem legegyszerűbb, ha tükörnél próbálkozol, hogy mi hogy áll:D Vagy ha van photoshopod, akkor abban, és amivel optikailag vékonyabbnak tűnik, azt megpróbálod élőben is összehozni. :) Remélem tudtam segíteni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!