Mi a véleményetek arról, ha pl valaki esetleg adott esetben csak a szeme alatti karikákat sminkeli ki. Túl nagy lenne a kontraszt, vagy lehetséges teljesen eldolgozni, nem feltűnőre?
Szia.Èn mindenkèppen hasznàlnèk mèg legalàbb BB vagy CC krèmet
Egy plusz tipp hogy attòl függően milyen szinű a karika a szemed alatt vèkony rètegben ecsettel szèpen eldolgozva hasznàlhatsz szìnes korrektort. Ha kèkes lilàs a szemed alatt akkor ilyen narancsos barackos korrektorrt hasznàlj,ha pedig pedig barnàs akkor sàrgàssal tudod kivilàgosìtani azt a rèszt,majd erre rakod a sima krèmes korrektort. Ha viszont nem durva a szemed alatt akkor sem csak korrektort hasznàlnèk,hanem inkàbb BB krèmet,nem szèp ès latszik ha csak a szemed alatt van valami,ràadasul ha nem is raksz alà szines korrektort akkor csak beszürkìted a szemed alatti rèszt. Remèlem tudtam segìteni :)
Köszönöm, ment a zöld:)
Egyébként a későbbiekben hát én igazából rúzst, szemöldökceruzát, meg szemhéjtust v szemceruzát tervezek használni:) Eziránt meg csak érdeklődtem:) Túl sok sminket nem szeretnék, mert tartok tőle, hogy néhány színésznek smink nélkül a smink alatt öregedett meg a bőre, és nagyon nem lett szép nekik sajnos:S:) Én meg szeretem így a bőrömet; pl akár lealapozni nem akarnám:) Jó így neki, ha levegőzik, és akkor azért csak azt a keveset raknám magamra:) (rúzs, tus, szemöldökceruza:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!