Ajakpiercinget szeretnék . , de lehetsegéges ez?
Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt volt fül porc piercem,de kikellett vennem orvos tanácsára mivel nagyon csunyán nézett ki miatta a fülem.Most szeretnék ajakpiercinget,de vajon ugyanarra a sorsra jutna?Jah és van lenneb pár plusz fülcsim,de azzal semmi gondom nincs.2010. jún. 27. 09:10
1/12 anonim válasza:
majd ha megtanulsz írni majd fogok is tudni válaszolni.
(:
2/12 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló itt mégis melyik rész nem világos számodra???
2010. jún. 27. 12:40
3/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül lenne ugyanaz.
a fül-porc piercing és az ajak nemugyanaz:)
Sztem egy kicsit tájékozódj mielött megcsináltatod..:D
nekem monroe pc-m van.és fül-porc pc.m.:Djól megvan a 2 egymással.xD:D:D
4/12 A kérdező kommentje:
Amúgy,ha a "lennebbes" rész nem tiszta akkor azt arra értettem,hogy a "normálisnak" mondható lyukak fölött.Köszönöm a választ.:)
2010. jún. 27. 13:33
5/12 A kérdező kommentje:
Csak azért érdeklődőm ... mivel ugy-e nem ugyanazon a részen vannak és talán jobban bírnám az ajak piercet.
2010. jún. 27. 13:35
6/12 anonim válasza:
az ajak pc jólnézki:)és általában jól is áll mindenkinek:D
8/12 anonim válasza:
az ajak és a porc teljesen más! minden porcba szúrt piercingnek nagyobb a kockázata és több idő is kell a gyógyuláshoz. szerintem nem lesz gond az ajak piercinggel. :)
9/12 anonim válasza:
igen porcba jóval nehezebben gyógyul és a fül érzékenyebb is
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ;).
2010. júl. 1. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!