Ti hallottatok mar rola?
Figyelt kérdés
most talaltam ra azz instan, es az a kerdesem h hallottatok mar-e rola. allitolag magyar...
szep kepeket posztol
2018. nov. 28. 03:42
1/7 anonim válasza:
Ha neked az a szép kép, hogy a pl. a szájának még a kontúrja sem látszik, annyira szét van mosva, filterezve, hogy egybeolvad, akkor csak kövesd.
2/7 anonim válasza:
Jézusom, ezen olyan, mint Momo...szép lány, viszont az instája tömegcucc és borzalmasan rosszul "retusál". Nagyon kevesen csinálják jól az ilyet.
Mondjuk szerintem te vagy az, csak reklámozni akarod magad. No offense.
4/7 anonim válasza:
Nem hallottam még soha róla,de szerintem szörnyűek a képek,és nem is mondanám szépnek.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is borzalmas.. egyik képe sem tetszik. Mintha egy viaszbaba lenne. Nekem némelyik képen ijesztő😳
7/7 Metionin válasza:
Nem instázok de ezt most megnéztem. Tipikus insta-tucatcsaj, ijesztő körmökkel és ijesztően kacsára rúzsozott szájjal. Pedig filterek és rikító smink nélkül lehet hogy nem is lenne csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!