Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti hallottatok mar rola?

Ti hallottatok mar rola?

Figyelt kérdés

[link]

most talaltam ra azz instan, es az a kerdesem h hallottatok mar-e rola. allitolag magyar...

szep kepeket posztol

2018. nov. 28. 03:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked az a szép kép, hogy a pl. a szájának még a kontúrja sem látszik, annyira szét van mosva, filterezve, hogy egybeolvad, akkor csak kövesd.
2018. nov. 28. 09:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Jézusom, ezen olyan, mint Momo...szép lány, viszont az instája tömegcucc és borzalmasan rosszul "retusál". Nagyon kevesen csinálják jól az ilyet.

Mondjuk szerintem te vagy az, csak reklámozni akarod magad. No offense.

2018. nov. 28. 10:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nem, de szörnyű
2018. nov. 28. 11:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam még soha róla,de szerintem szörnyűek a képek,és nem is mondanám szépnek.
2018. nov. 28. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Önimádó szörnyella
2018. nov. 28. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is borzalmas.. egyik képe sem tetszik. Mintha egy viaszbaba lenne. Nekem némelyik képen ijesztő😳
2018. nov. 28. 16:55
 7/7 Metionin ***** válasza:
Nem instázok de ezt most megnéztem. Tipikus insta-tucatcsaj, ijesztő körmökkel és ijesztően kacsára rúzsozott szájjal. Pedig filterek és rikító smink nélkül lehet hogy nem is lenne csúnya.
2018. nov. 29. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!