Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az alapozó+púder tényleg...

Az alapozó+púder tényleg beleég a bőrbe?

Figyelt kérdés
nyilván nem napozni akarok... csak nyáron 40 fokban is így mászkálok
2010. jún. 25. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem is az,hogy beleég,hanem iszonyúan eltömíti a pórusaidat...főleg 40fokban...még bele is izzad:) nem tesz jót a bőrnek.

Ilyenkor nyáron inkább egy kis bőrvédő arckrém meg korrektorral a bőrhibákat elfeded. max alapozó vékony rétegben.

Amúgy télen nem gáz ha alapozót meg púdert is használsz,mert az óvja a bőrt a nagy hidegtől :)

2010. jún. 25. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem még soha semmi bajom nem volt!
2010. jún. 25. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ez nem is egyik napról a másikra alakul ki, meg nem is alakul ki ,úgyértem nincsenek túl feltünően látható jelei na:D de attól még egészségtelen... majd 25-30 évesen nézheted,h jéé már ilyen öreg a bőröm ?! :D

mondjuk majd csak akkor fogod tapasztalni :)

2010. jún. 25. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Hat en mar sok helyen hallottam, hogy jaj manapsag mar olyan jo minosegu kozmetikumok vannak, asvanyi anyagokkal, stb - persze mindezt sminkesektol, kozmetikusoktol... Hat nem tudom. En azert nyaron nem simnekelm magam agyon, biztos ami biztos.
2010. jún. 26. 02:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok káros dolog is van benne.. lehet hogy van benne egy ásványi anyag egy kevéske, de van, ami kicsit (tényleg csak egy kicsit) árt, illetve nem egészséges a bőrnek..
2011. aug. 18. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!