Milyenek az Avon termékek? Tartósak? Igaz amit az újságban írnak a termékek mellé?
Szia
Szerintem a szemceruza az egyik legjobb termékük, legalábbis a color trend-es..asszem.
Nagyon könnyű használni, és szerintem tartós is.
A körömlakkok is jók szerintem.
És a kézkrémek meg a samponok balzsamok is jók.
Ja, és én olyan zöld kupakos hajvégápolót használok az is nagyon jó.(Y):D
hát én vettem már MAC szemcerkát is, de az avonos, ami negyedannyiba került tovább fenn marad. a körömlakkokat is szeretem, meg az alapozóstift nagyon jó még! aztán a parfümök nagyrésze is jó és viszonylag tartósak. amit nagyon nem ajánlok azok a táskák. már csomót vettem avonból és egyetlen egy bírta ki 2 hónapnál tovább :(
amiket írnak a katalógusba, hát, van ami igaz és van ami nagyon nem. pl a színmegújító rúzsok baromira nem hidratálnak.
22L
Nem hidratálnak tényleg, de viszont van egy szájfényük a telt ajkakért azthiszem, az olyan bizssergetős érzést nyújt, azt nagyon szeretem, és az alapozók is jók..:D
amúgy a harmadik voltam..xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!