Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet ilyen karkötőt kapni?

Hol lehet ilyen karkötőt kapni?

Figyelt kérdés

[link]

a bizsuboltokban már néztem és egyikben sem volt..hol keressem?

2010. jún. 25. 11:18
 1/5 anonim válasza:

[link]

Csak le tudod beszélni valamelyikkel, hogy szállítson már Magyar országra.

Ha meg nem akarsz/tudsz innen vásárolni, legalább megvan a neve: gummy multi bracelet.

2010. jún. 25. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Sziaa. Nézz le egy nagyobb bevásárló központba ahol van újságos mert valamelyik tiniknek szóló magazinhoz ha jól tudom ilyen van. Az újság nevére nem emlékszek, de ha van még belőle biztosan megtalálod.
2010. jún. 25. 12:25
 3/5 anonim ***** válasza:
a Bravohoz vannak ilyenek.Nekem is van.Pink,lila és fekete,azt hiszem még van piros,zöld meg sárga.Meg még valami halványabb.2x3 darabot adnak+gyűrű
2010. jún. 25. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Így van, a mostani Bravohoz van/volt. De tuti elkapkodták őket.

Azért nézz szét több újságárusnál is,kitudja....

Amúgy meg Bijou Brigitte-be lehet venni. Én is ott vettem még tavaly ősszel.

A feketének 100-150 ft/db-ja.

A színeset pedig 4-es csomagban árulják --> azaz tartalmaz 1 db rózsaszínt, 1 db citromsárgát, 1 db narancssárgát, és 1 db neonzöldet, így kerül 390 ft-ba.

Remélem sokat segítettem. :)

2010. jún. 25. 18:45
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget:)
2010. jún. 27. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!