Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel tudnám megakadályozni,...

Mivel tudnám megakadályozni, hogy mindig elkenődjön a sminkem?

Figyelt kérdés
Szemceruzával húzom ki a szememet és egyszerűen mindig elkenődik, pedig nem csinálok vele semmit. :S
2010. jún. 25. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
A szemceruza elkenődését senki nem tudja szerintem megakadályozni... de talán kicsit tartósabb ha sima fehér púdert raksz a szemceruza vonalad alá :)
2010. jún. 25. 11:19
 2/5 anonim válasza:

Én is úgy szoktam, vagyis......

Befestem a szemem... és ahol a szemceruzával a szemem kihúztam, a felületére rakok fehér szemhéjpúdert, utána fülpiszkálóval végig satírozom [van mikor utána húzok még egy csíkot szemcerkával, és már csak úgy satírozom.. de ez nem fontos...] és tényleg tartós.

2010. jún. 25. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
folyékony vagy habos alapozóval bekenem véknyan a szemem és az tökéletesen fixál
2010. jún. 26. 23:33
 4/5 anonim válasza:
szemhéjpúderalapozóval
2010. jún. 27. 14:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek, kipróbálom a púderes meg az alapozós megoldást is :)
2010. jún. 28. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!