Csak sztem gáz, hogy a Rossmannban 5ft elkérnek egy kis szatyorért?
Igen, csak szerinted.
Az is egy termék, ráadásul tipikusan az a termék, ami nettó megy a szemétbe, miután hazaértél.
Te pedig ha pedáns, nívós helyekre mész vásárolni, akkor ne durcizz be azon, ha 5 forintot ki kell fizetni. Tudod, nem olyan nagy összeg az. ;)
Miért az a rengeteg árucikk az nem műanyagba van csomagolva?
Akkor én is mondhatnám, hogy nem veszek semmit a rossmanba, mert ott 99,9%-ban műanyag csomagolókat adnak el nekem, ami előbb-utóbb a szemétbe kerül.
Egyébként látszik milyen buták, mert ha a környezetvédelem a fontos nekik, akkor miért árulnak?
A másik pedig nekik kellene örülni, hogy abban a zacsiban viszi el a vevő a vásárolt dolgot, mert reklámhordozó, azaz utcán járva reklámozza a céget.
Tehát ha valami szennyező, akkor az feljogosít arra, hogy gondolkodás nélkül bármi mással is szennyezzük a környezetünket?
Igazi logikus, környezettudatos gondolkodásmód...
Igen, persze. Kivágnak egy erdőt, mert kell a fa bútornak, tűzifának, miegymás... rögvest akkor irtsák ki az összes erdőt is, nem? Hiszen egyet már kivágtak, akkor miért ne vágják ki a többit?
Mellesleg rohadt egy életed lehet, ha képes vagy 5 forinton rugózni. Azon az 5 forinton, amit azért vezettek be, hogy ezt a rohadt bolygót egy kicsit védjük, ha már így is mindenki eszetlenül pusztítja.
Az is termék, ára van, szennyezi a környezetet.
Nem tudom, hogy egy rossmann mióta olyan pedáns, NÍVÓS üzlet, torál átlag középkategóriás drogéria, azt meg végképp nem értem mi kőze ennek az ingyen szatyorhoz.
Legközelebb vigyél magaddal.
Én kő bunkó vagyok, de viszek szatyrot és hátizsákot, amikor vásárolni megyek. A zöldségeshez és a pékhez is többször használom a zsomlés zacsit.
Tudom, rosszul csinálom, hogy magamról mesélek, miközben te kérdeztél.
Nem azért rugózok az 5fton, mert garasos lennék, épp ellenkezőleg, szerintem a Rossmann garasos, ahogy a kérdésben utalok rá!
Nekem is fontos a környezet, de akkor áruljanak papír szatyort, de abból is újrahasznosítottat és biggyesszék ki az árát, ahogy más üzletekbe is kiírják, ahol normális szatyorért kell fizetni. Amúgy is betiltják ezeket a műanyag szatyrokat, zacskókat, de attól számos műanyag csomagolás fog még maradni.
Szerintem is gáz!
Min. 50Ft-ot kellene kérni érte!
Talán az emberek nem lennének lusták vinni magukkal táskát vagy többször használható, akkorára összehajtogatható szatyrot ami még zsebben is elfér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!