Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Természetes szemkarikák ellen?

Természetes szemkarikák ellen?

Figyelt kérdés
Ha kialvatlan ha nem, mindig megvan. Korrektor se tesz semmit.
2018. okt. 31. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem mindig van, akkor is mindig minden nap ápolni kell a szemkornyeket, olyan praktika nincs (hiába írjak a neten) ami hirtelen eltunteti.

Amúgy én vagy 8felet próbáltam ki.. Mire egy egész olcsót találtam ami hónapokig kitart. (majdnem félévig) vegan termék. Neo Bio szemkornyekapolo.

2000ft és már 1het után látszott h nem karikás annyira a szemem. Minden nap használom és csak nagyon durva KIALVATLANSAG esetében lesz karikam.

Amugy előtte próbáltam kanalat a hűtőben tartani és azt szem alá tenni, de nem segített sosem. Aztán zoldtea használt, lehutott filtert alá tenni de az sem. Szódabikarbónát ki ne próbáld nem arcborre való. Nagyon megbantam. Akkor döntöttem el h addig keresek krémet míg nem találok. :) Azért ajánlom bátran, mert 2 barátnőm is használja azóta és nekik is bevalt. Tehát nem csak nekem jó!

2018. okt. 31. 20:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de nekem ilyen az arcvonalam. Nem karikam csak annak tűnik. Tehát valami sminkes varázs kéne...
2018. okt. 31. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja értem. Nem volt egyértelmű a kérdésed.
2018. nov. 1. 08:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez esetben azért nem segít a korrektor mert az kiemeli a karikát.

Sötét a karika vagy szimplán karikás?

2018. nov. 1. 08:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Szimplán karikás.
2018. nov. 1. 10:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Te figyelj már... Ha a csontod miatt tűnik karikásnak akkor az ellen sminkpraktika jó.

Ha egyszerűen mindig karikás (pl nekem régen, tehát a bőröd karikás) akkor kell rá krém amit írtam.

Nem olyan nehéz ez..

2018. nov. 1. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!