Milyen férfi óra divat most, ill. "all time fashion"?
ugyebár egy órát nem 1 évre tervez venni az ember, ezért valami klasszikus megunhatatlan, mégis univerzális / sok mindenhez "menő" stílus kellene, valaki ajánlani?
~30 ezres kategóriáig
kösz a kimerítő választ, azt még nem írtam, hogy mindenképp fémszíjast keresek
-Zeppelin, Junkers - nem tetszenek
-Vincero, Seiko, Lorus, Citizen - nem találtam igazán olyat ami tetszik) Tissot - drága de talán ez tetszik, és tekintve a márkanevet ezen az áron jó is lenne:
-Nem ismertem az MVMT márkát, de asszem kapásból ott találtam a 2 legjobbat(viszont nem ártana többet tudni a márkáról):
-nem tudom eldönteni melyik a jobb :D
aztán korábban ezeket nézegettem(ezzel a fajta szíjjal nincs tapasztalatom - tartós?):
-itt kicsit zavarna a másodprcmutató hiánya
Daniel Klein, és egy másik márka(ezek kissé gagyibbnak tűnnek, de az áruk kompenzálhatja):
és végül, de nem utolsó sorban a Casio retro, amit most látok egyre több helyen:
-nem feltétlen arany színben, többiben is tetszik...de ezek az órák leginkább a +funkciók miatt tetszenek. Okosóráktól írtózok, nincs szükségem még egy kütyüre, amibe egésznap lehet bámulni, viszont alap ébresztő+stopper hasznos funkciónak bizonyulhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!