Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan távolíthatnám el a...

Hogyan távolíthatnám el a függőm hátsó részét?

Figyelt kérdés

pár napja lőték a fülemet... porcban...

és már nagyon fáj, de nem bírom "hátrébbhúzni" a hátulját, hogy ne szorítsa a fülemet...

hogy lehetne megoldani???

2010. jún. 24. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:
hát kérj meg valakit h segítsen. vki erőset és ügyit.:) a hátulját tleg nagyon erősen odalövik vagy nemtom..
2010. jún. 24. 22:45
 2/3 anonim ***** válasza:

próbáld meg megfogni a fülbevaló/piercing elejét, és úgy óvatosan húzd hátrafele azt a cuccát

lehet kicsit fájni fog, de jobban jársz ha minél hamarabb megcsinálod, mert mégrosszabb lesz

nekem is ugyanez volt, annyi különbséggel hogy én magamnak szúrtam porcba és hát énis elég erősen rányomtam a végét..

sok sikert ;)

2010. jún. 24. 23:55
 3/3 anonim válasza:

Esetleg még azt megteheted hogy valami fújós flakonba teszel jeget meg hideg vizet,és így nem nagyon fogod érezni(nekem bevállt)

Utánna fertőtlenítővel kend/fújd be nehogy valami probléma legyen!

Sok sikert!

2010. jún. 25. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!