Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudtok olyan alapozót ami nem...

Tudtok olyan alapozót ami nem jön le könnyen az arcomrol?

Figyelt kérdés
Jelenleg az essence egyik alapozójàt hasznàlom, ami elvileg 16 óràn àt tart. Csak hogy amikor a baràtommal vagyok a nap végére (ahogy puszilgat) több rajta az alapozó mint rajtam. Màr egy ideje szeretnék vàltani, a Rimmelen és a Maybelline alapozóin gondolkodtam. De bàrmi màs jobb màrka érdekel ha tudtok jó alapozót mondani. :)

2018. okt. 28. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Estee Lauder - Double Wear
2018. okt. 28. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Fontos a púderrel való fixàlás is. Nekem így meg a garnier BB krémem is kitart a nap végéig ha alaposan lepúderezem.
2018. okt. 28. 23:55
 3/7 anonim válasza:
L'Oréal true Mach alapozó + maybelline affitone púder kombo együtt nagyon tuti
2018. okt. 29. 01:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Puderezni is szoktam. De arra a Rimmel Stay Matte puderét hasznàlom
2018. okt. 29. 07:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Maybelline Super Stay, nekem ez a drogériás alapozó vált be legjobban.
2018. okt. 29. 09:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat :)
2018. okt. 30. 20:40
 7/7 anonim válasza:

Catrice HD Liquid Coverage, az ára is jó,magas fedés. És púderezz. Nekem a Rimmel stay matte, vagy a porpúder vàlt be a legjobban.

17/L

2018. nov. 1. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!