Napszemüveg helyett mit hordhatnék a fejemen, ami jól néz ki?
Rengeteg sok és hosszú hajam van, ami óhatatlanul is állandóan a szemembe lóg. Ennek elkerülésére nyáron előszeretettel viselek napszemüveget hajráf gyanánt (a hajráfokat utálom, göndör a hajam és tépi, beleakad + nem is tetszik) viszont már kezd elmúlni az a kellemes napszemcsis időszak, télen nagykabáttal, sálba tekergőzve meg elég furán mutatna :D
Úgyhogy érte keresnék valamilyen alternatívát, ami stílusos és a célnak is megfelel. Ötletek? :)
19/l
Bocs, de MILYEN hajráfokat hordtál eddig? Egy NORMÁLIS fajta sokkal kevésbé problémás, mint egy napszemüveg, az sokkal inkább tépi a hajat.
Vegyél olyat, ami síma hajráf/hajpánt és azt használd.
(Mellesleg szerintem a napszemüveg ilyen módon használása igen gáz, borzasztóan néz ki)
Én ha nem akarom, hogy a szemembe lógjon, sem, hogy össze legyen fogva akkor ehhez hasonlóan szoktam: [link]
Csak be sem fonom, hanem csak összefogok két kis részt oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!