Mi szükséges ahhoz, hogy szempilla stylistként dolgozhattak?
Figyelt kérdés
Elég a tanfolyam vagy kell más is? úgy tudom nemrég megváltoztatták a követelményeket, de nem találok erről semmit a neten. Válaszokat köszönöm!2018. okt. 26. 13:15
1/5 anonim válasza:
Azt tudom hogy én kozmetikusként csinálhatom. Lehet nem elég a tanfolyam.
Bár több helyen láttam aki pillázik és más a szakmàlya.
3/5 anonim válasza:
"...A törvény szerint, tevékenység gyakorlására, munkakör betöltésére, csak és kizárólag OKJ-s végzettség birtokában van módunk.
Egyéb tanfolyam, továbbképzés NEM jogosít tevékenység végzésére.
Tehát sem sminkes, sem szempilla-stylist, sem sminktetováló, stb. oklevél, tanúsítvány nem jogosít fel munkavégzésre.
A sminkes munkakör, melynek része a szempilla-építés, kizárólag Szépségtanácsadó vagy Kozmetikus OKJ-s bizonyítvány birtokában végezhető.
Ahogy a sminktetováló kizárólag Kozmetikus szakképesítéssel végezhető tevékenység..."
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hallottam valami olyasmit is hogy kozmetikus mellett végezve lehet. Ez igaz?
2018. okt. 27. 17:16
5/5 anonim válasza:
Szerintem kell akkor is szépségtanácsadó bizonyítványnak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!