Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A Corvin plázában a Müllerben...

A Corvin plázában a Müllerben van Sleek állvány?

Figyelt kérdés
2018. okt. 23. 11:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Én az árkád mullerben láttam sleek állványt. Sajnos több infóval nem tudok szolgálni. Ha ugyan az a kínálata az összes mullernek, akkor kell lennie ott is.
2018. okt. 23. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, van.
2018. okt. 23. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen van! Sőt Elf is van,erste lauder is szóval van bőven választék kb ott kapásbol 100 valamenyit eltudnék költeni sminkre xD én onan vettem az első szines nyári kiadásu Sleek szemhéjpuder palettám ami szerelem volt elsö látasra,közepesen pigmentalt,epiteni kell a szineket,szépek a szinek tehat egyszeru drogerias palettakban olyan szinek nincsenek, a csomagolasuk szép letisztult jó kis márka majd ha lesz lehetőségem majd elmegyek és veszek még más terméket is tőlük :D.
2020. júl. 2. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!