Hivatásos/profi emberek piercing témában?
Először is, bocsi, amiért ilyen hülyén fogalmaztam meg a kérdést, de fogalmam sincs, hogyan hívják az ezzel foglalkozókat. :'D
Dermal piercinget szeretnék a nyakamba, de nem tudom, hogy hol kéne megcsináltatnom.
Mivel egy elég érzékeny helyre szeretném, természetesen utána olvastam, hogy pontosan, hogy is csinálják, illetve mivel és, hogy mik a dermal piercing hátrányai. Egy megbízható helyen szeretném megcsináltatni, ahol gyakorlottak az ilyen piercingek 'beültetésével'.
Olyan emberek segítségét kérném, akiknek már van dermal vagy bármilyen más piercingjük és elégedettek voltak a szolgáltatással. Illetve mindenféleképpen egy profit szeretnék, véletlenül sem egy szabadvállalkozót, aki youtube videókat nézett róla és azt hiszi, megy neki.
Köszönöm szépen! :)
(És bocsi a szar megfogalmazásért!)
Az ezzel foglalkozók neve piercer, (szúró), vagy magyarosan testékszerező. Valószínűleg le fog róla beszélni, aki szúrni tudja, nyakra inkább U száras ékszerrel felszínit, mint dermalt.
Nagyon sokan foglalkoznak vele profi szinten. Zagyvaihoz bejutni nehéz, aki ugyan úgy űzi, mint ő, az Komáromi Geri a Swastikában (Uránia filmszínház, Bp.), hasonlóan Skriba Márti Invictusban (Újpest Központtól 4-5 percre). Persze még sorolhatnám a neveket, sokan vannak nagyon. Amit illik elkerülni az a pláza. A pláza szalonokban javarészt nemtörődömebbek, illetve bár tapasztalat ott is van, de sokkal jobban ki is vannak facsarva, így könnyen néz már el ezt-azt az illető.
A kilökődési esély nyakon kb. 80% 1 éven belül. Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!