Emese 20 kérdése:
Milyen smiket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Szemüveges vagyok, zöldes barna a szemem, sötétbarna a hajam és kerek arcom van. Ha lehet nem túl bonyolultat, mert "kezdő" vagyok (még nem sokszor sminkeltem ki magam).
Leginkább hétköznapokra kellene, de ha valaki tud alkalmomra akoor azt is megköszönném.
Köszi előre is!! :-)
2010. jún. 23. 17:46
1/4 anonim válasza:
Youtube/Make up toturial v. smink tutorial
Itt tudsz nézegetni bőven.
Színekben pedig csak pár tipp, szürke, zöld, lila.
Ezeket pedig kombózhatod a füstös szemekhez, aminek az elkészítése elég sok helyen fel van téve, pl youtube ismételten. :)
M-L17
2/4 anonim válasza:
Szerintem kezdd szemhéjpúderrel azt nem lehet elrontani. Színben olyat válassz ami tetszik és megy a ruháidhoz is. Emellett szempillaspirál és esetleg alapozó, púder.
3/4 anonim válasza:
szemhéjtus. azzal kecsesen kell bánni.
szemceruza. azt gondolom nem kell elmagyarázni:D
és szemhéjpúder,de valami könnyű krémes, az nem kenődik el,szebben csillog és valami nyárhoz illő szemhéjpúdert ajánlok,zöld,kék,pink stb..
4/4 anonim válasza:
zöld, barna, lila, kontúrozás a szemedre, szádra barack vagy rózsaszín szájfény!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!