Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smiket tudtok ajánlani?

Emese 20 kérdése:

Milyen smiket tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Szemüveges vagyok, zöldes barna a szemem, sötétbarna a hajam és kerek arcom van. Ha lehet nem túl bonyolultat, mert "kezdő" vagyok (még nem sokszor sminkeltem ki magam).

Leginkább hétköznapokra kellene, de ha valaki tud alkalmomra akoor azt is megköszönném.

Köszi előre is!! :-)

2010. jún. 23. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Youtube/Make up toturial v. smink tutorial

Itt tudsz nézegetni bőven.

Színekben pedig csak pár tipp, szürke, zöld, lila.

Ezeket pedig kombózhatod a füstös szemekhez, aminek az elkészítése elég sok helyen fel van téve, pl youtube ismételten. :)

M-L17

2010. jún. 23. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdd szemhéjpúderrel azt nem lehet elrontani. Színben olyat válassz ami tetszik és megy a ruháidhoz is. Emellett szempillaspirál és esetleg alapozó, púder.
2010. jún. 29. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:

szemhéjtus. azzal kecsesen kell bánni.

szemceruza. azt gondolom nem kell elmagyarázni:D

és szemhéjpúder,de valami könnyű krémes, az nem kenődik el,szebben csillog és valami nyárhoz illő szemhéjpúdert ajánlok,zöld,kék,pink stb..

2010. jún. 29. 21:50
 4/4 anonim válasza:
zöld, barna, lila, kontúrozás a szemedre, szádra barack vagy rózsaszín szájfény!!
2010. jún. 30. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!