Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tegnap a barátnőm kilakkozta...

Tegnap a barátnőm kilakkozta mind2 kezemen, a kisujamon meg a gyűrüsujjamon a körmöm sötét lilára, (szinte fekete) és azt akarja hogy hagyjam így, szerintetek nagyon gáz ha így hagyom? (F)

Figyelt kérdés

2018. okt. 6. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? :D
2018. okt. 6. 10:54
 2/4 A kérdező kommentje:
24 :D
2018. okt. 6. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:
De aranyos :D
2018. okt. 6. 12:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Ráadásul reggel elmentünk Árkádba, erre mindenhol tiszta sexy-nek tartották, meg hogy milyen jól áll. Pedig dugtam a kezem mintha muszály lett volna, de szinte az összes boltba észrevették... Na azóta csak azt hajtogatja hogy maradjon, senki nem szólt be... Hát nem tudom, hajam szőke, nem vagyok emo, senem rocker...fura világban élünk... de majd hazamegy lemosom, én tuti nem fogok égni vele...😂
2018. okt. 6. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!