Hogyan érjem el hogy ne kopjon le a rúzsom ilyen hamar?
Valamit szerintem nagyon rosszul csinálhatok, mert bármilyen rúzst felviszek fél órán belül tuti lekopik. Próbáltam már fényes rúzst, matt rúzst, folyékony matt rúzst, de mindig lekopik pedig nem a leggagyibbat veszem. Ajakkontúr ceruzát is próbáltam, meg hogy ecsettel viszem fel de nem működik sehogy.
És tudjátok itt az ősz amikor sötétebb rúzsokat használnék, de nem merek mert azonnal lekopik. Nem is eszem vagy iszom, szimplán attól hogy beszélek. Mondjuk elég sokat beszélek szóval lehet hogy azért is kopik hamarabb, de barátnőmnek mégis fennmarad egész nap.
Ti hogyan csináljátok?
Ajaktinta, koreai márkák csinálnak egész jókat pl az Etude House márka Dear Darling Tint, Peripera Tint Water de a legjobban a Chateau Labiotte Wine Lip Tint-et dícsérik, nekem sajnos csak a kínai kamu van meg belőle (thank you magyar posta, elvesztették a csomagom szóval még egy hónap mire megjön újra) de az is kb levakarhatatlan mert ezek nem réteget képeznek hanem magát az ajkat színezik be.
Folyékony rúzsokkal én is szoktam szívni mert a szám belsején egy éles vonalban kopik le, a klasszik felkenős legalább átmenetesen jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!