Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik alapozó (folyékony,...

Melyik alapozó (folyékony, habállagú) mondjuk inkább púder jó félig zsíros bőrre?

Figyelt kérdés
Olyan alapozó/púder érdekelne amit nappal használnék természetes hatású, nem mű, szellőzik a bőr alatta és a pórusokat nem tömíti el.. mert sajnos az arcom mitesszerekre és néha pattanásokra hajlamos :S Légyszi segítsetek ! Az ár nem nagyon számít csak az h jó legyen. persze örülnék ha olcsóbban meg lehetne oldani.. Pl. a mac-ről elég sok jót hallottam.. nem tudom szerintetek mennyire jó?
2010. jún. 23. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
loreálnak van ilyen pumpás, nekem az jött be idáig (ára húzósabb, olyan 4 körül), elég könnyű szeintem, bár 40 fokban én nem ajánlok semmit, mert úgyis lefolyik rólad....máskor jó, mert nekem is csúnyácska a bőröm.....a mac-al még személyesen nem találkoztam, ha professzionális arra számíts, h kicsit betonabb hatású
2010. jún. 23. 17:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom h nyár van.. elhiheted nem örömmel kenem mindig az arcom.. :S és amúgy ezért használok nappalra púdert amikor bulizni megyek akkor szoktam csak alapozót..
2010. jún. 23. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Maybelline Dream Matte Mousse. Kis üvegcsében van és habállagú. A legjobb! 3000 FT.
2010. jún. 26. 13:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem pont olyanom van.. illetve már csak volt.. én nem vagyok tőle elájulva nekem nem jött be.. nem sokat fed azonkívűl meg szárítja a bőröm is :S és nem annyira természetes szerintem.. :/ mind1 azért köszi :)
2010. jún. 26. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:
essence márkájut vettem egyszer, rossmanban, valami 1000 ft volt, habállagú és oda voltam érte ...hasonlóak a problémáim nekem is.....vagy ha nagyot akarsz alakítani tényleg, akkor nekem profi sminkes ajánlotta a paris-berlin márkát, ó utcában van egy sminkbolt (ha még mindig van) ott tutira találsz...csak a gatyádat kösd fel, mert nem olcsó hely!!!
2010. jún. 26. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:

szia

látom régi kérdés már...Én a manhattan habállagú alapozókat ajánlanám neked.Van problémás bőrre kapható is(ezek külön részlegen vannak kitéve,nem a manhattenes pultnál).1600ft és nekem sokáig kitart,nagyon szépen fed,mindent eltakar :)

Most vettem egyet 2000ért,ez nem antibakteriális,de hab állagú és az van ráírva hogy minden bőrtípusra használható.Még nem próbáltam ki,de ígéretesnek tűnik.Amúgy elég jó színek vannak,3 féle termékcsaládja van habállagúból(antibakt,sima(ez fekete tubusos) és tégelyes).Szerintem nézd meg,én nagyon elégedett vagyok ezzel a márkával,nem pancs,úgy mint más hasonló,ugyanilyen árú vagy még drágább márkák.

2011. jún. 11. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!