Hogy tetszenek az alábbi manikűrök? Ha tetszik, miért tetszik? Ha nem, miért nem?
Az első mert az tényleg nagyon szép.
a második mamókás.
a harmadik gyerekes, bár biztos sokat dolgoztál vele.
a negyedik meg ötletes de annyira nem lett jó.
1.
Az első szerintem a legjobb, vagy az utolsó.
De figyelj, nem valami szép, ha egyik körmöd nagyobb a másiknál :S Meg nekem nem tetszik ha ilyen nagy, és ilyen a formája :D
[ez csak egy tipp volt, amit nem kötelező megfogadnod, de ha megfogadod tuti szebb körmeid lesznek :)]
az elsőn átlátszik a körmöd több réteget kellet volna felvinned..
a második nem arányos a 'francia rész'. pontatlan és reszelhetnéd egyenesebbre a körmeid végét mert nagyon görbék
a harmadik egyszerűen csak nem tetszik
a negyedik kicsit pontatlan és még mindig nem tetszik a körmeid formája.
egyébként gyakorolj és akkor biztos szebb lesz :)
15/L
1.kép:több rétegben kellett volna felvinni a kék körömlakkot + lereszelni arányosra.
2.kép:a két szín nem illik össze+ rossz minőségű a vörös körömlakkod/vagy csak öreg(lehet látni rajta h valahol világosabb,valahol sötétebb)
3.kép:ez így jó,csak ha a hüvelykujjadon jobb oldalra rajzoltad a virágot,akk a többi ujjadon is a jobb oldalon legyen,ne pedig középen.
4.kép:ez nagyon ötletes,viszont innen nagyon lehet látni,h puhák a körmeid. Kéne vitaminokat enni rá,meg gyakrabban reszelni,h szép és erős körmeid legyenek:)
1.nekem csak azért nem tetszik, mert kék színű, utálom a kék lakkot. inkább valami más színben tetszene.
2.szerintem öreges, egyáltalán nem tetszik.
3.egyáltalán nem tetszik
4.olyan semmilyen, csíkok, meg ilyesmik, amúgy fejjel lefelé vannak rajta a violinkulcsok meg a hangjegyek, így elég hülyén mutat...
szóval nekem egyik sem igazán jön be, bocs.
1.az első elég jó de több lakk és a köveket ne oda rakd
2. hát a vörös csík nem jött be :S
3. olyan volt mintha besárgult volna a körömd
4.az ötletes volt de még gyakorolnod kell
azért ügyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!