Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kylie cosmeticsről vélemény?

Kylie cosmeticsről vélemény?

Figyelt kérdés

Rendelésen gondolkodom. Van valakinek tapasztalata? The Bronze palettát (42$) és Candy K Velvet Lip kitet (27$) szeretnék rendelni. Van valakinek tapasztalata? Mennyi idő a szállítás? Megéri? Ekkora összegű rendelést biztosan megvámolnak?

Előre is köszi!

2018. okt. 1. 13:55
 1/1 anonim válasza:

Túlárazott, ez tény és való. Főleg a palettái... Viszont én is rendelek, újra és újra, egyszerűen csodásak a színei. A rúzsok verhetetlenek, szerintem a legjobb folyékony rúzsok a Kylie Cosmetics-től vannak. Pedig van MAC, Guerlain, Tarte, Tom Ford és más high-end rúzsom is, úgyhogy van összehasonlítási alapom. Annyi, hogy a képek sokszor csalókák az oldalon, rajtam pl. a Candy K teljesen barnás árnyalatú.

Szállítás változó, akciók/ünnepek alatt több idő, de amúgy nekem 2 hét alatt ide szokott érni. A vám az változó, engem pl. egyik külföldi rendelésemnél sem vámoltam (kopp kopp), pedig általában 100-150 dollár között rendelek, szóval nem csak egy rúzst szoktam. Egy barátnőmet meg már két lip kit esetében is vámolták... Úgyhogy ezt előre nem lehet megmondani.

Sokan mondják, hogy mivel a Colourpop cég gyártja, ezért az ő rúzsaikat érdemesebb megvenni, mert feleannyi... Van onnan is rúzsom, de nem vagyok vele annyira elégedett, mint a Kylie rúzsokkal. Könnyen kopik, szárítja az ajkaimat és a nap végén egyáltalán nem bírja ki, még úgy sem, ha nem eszem semmit és szívószállal iszom.

2018. okt. 4. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!