Létezik szerintetek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egyik ismerősömtől kaptam a ballagásomra egy nyakláncot, karkötőt és fülbevalót, nagyon szép, azt mondta ezüst, de megláttam a fülbevalón az AVON feliratot. Létezik, hogy az avonban van ezüst ékszer? Nem láttam ezüst jelzést rajtuk egyébként. Nem ismerem annyira az avonos termékeket, remélem tud valaki segíteni. Egyébként azért érdekel annyira a dolog, mert nem bírja a fülem a bizsut, de nagyon tetszik a fülbevaló, szeretném hordani, de ha nem lehet, akkor lemondok róla, inkább érdeklődök, minthogy fájjon a fülem meg ami ezzel jár..2010. jún. 22. 20:09
1/6 anonim válasza:
nem akarlak elkeseríteni deh én még nem láttam az Avonban ezüst termméket....megha nem is látod rajta a jelzést,akkor az valszeg csak ezüstözött...
2/6 A kérdező kommentje:
hm.. értem. azért köszi. :(
2010. jún. 22. 20:17
3/6 anonim válasza:
szerintem igazán hordhatnád, avonos fülbevalótól még nem fájt a fülem, pedig a bizsutól be is gyullad
4/6 anonim válasza:
van az avonnál olyan, ami ezüst bevonatos
5/6 anonim válasza:
Lakkozd le színtelen lakkal a szárát, úgy az én fülem is elviseli a bizsut. Az avon ékszerei, igaz csak ezüstözöttek, de nikkelmentesek (általában erre vagyunk érzékenyek)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket és a bíztatásokat! :D
2010. jún. 23. 12:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!