Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Aszimmetrikus szemem van,...

Aszimmetrikus szemem van, smikelés, hogyan?

Figyelt kérdés
az egyik szemem rejtett szemhéjú a másik pedig nem,ez nagyon megneheziti a dolgom sminkelés terén,mert sose lesz egyforma,hiába probáltam már mindenhogyan,valakinek hasonlo probléma?és az általános séma hogy belülről kifelé sötétedik,na az meg foleg sehogy nem áll jól,tehát ahogy jól áll úgy szoktam megcsinálni(és álltalában csak kihuzni szoktam a szemem felül egy szemceruzával mint egy tust csak nem huzok farkincát neki),csak érdekel hátha van valakinek valami tapasztalata?

2018. szept. 15. 17:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbáld meg azt, hogy a szemhéjadra világos szemfestéket, pl. pezsgőszínt raksz fel, köré pedig vmi sötétebb színnel füstösítesz. A nem rejtett szemednél a szemhéjadra is rakj a sötétebből. Én is hasonlóan csinálom, csak nekem mindkét szemem rejtett :)
2018. szept. 15. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!