Far away és Far away rebel.
Ezek tartósak is :)
Huuuh a nevuket nem tudom de az egyik hosszu henger alaku uvegben volt es vattacukor/ragogumi illata volt, a masik pedig zold szinu volt es citromos illatu
Imadtam oket de sajna az utobbinak hamar elszallt az illata :/
Habár egy ideje nem favorizálom az Avon parfümöket, mindig eszembe jut a gyerek-tinédzser korom, amikor imádtam ezeket az újságokat nézegetni.
Kétségtelen, hogy szerintem az Attraction és a Premiere Luxe sikerült a legjobbra.
A többivel általában az a gond, hogy egyrészt a tartóssága tényleg semmit nem ér, másrészt az újságban, a papíron valahogy nem annyira kiszámítható, hogy valójában milyen lesz az illat.
Így nyúltam félre a Cherish-nél, a Parisian Chic-nél, az Incandessence Lumiére-nél. Míg a papíron gyümölcsösnek, de kellemesnek éreztem őket, addig élőben extrém édesek és nagyon pacsulisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!