2 honapja szurattam a koldok piercingem es eddig semmi problema nem volt vele most viszont vadhus nott melle, mivel segithetnek rajta?
Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 22:17
1/4 anonim válasza:
Nekem csak akkor múlt el amikor kivettem végleg. Addig járkáltam bőrgyógyászhoz, mindent rákentem, semmi nem használt. Végül a bőrgyógyász tanácsára kivettem és érdekes módon 1 héten belül eltűnt, persze a kenegetést folytattam. Én Contractubex géllel kentem.
3/4 anonim válasza:
Köldök ékszert ápolása napi 3-5 alkalommal Octenisept folyadék/spray, vadhús/keloidos kinövés esetében patikai hidrogén-peroxiddal való ecsetelés legalább 3 héten át, legalább napi 3 alkalommal. Az leszárítja. Amennyiben rosszabbodna, úgy lehet, hogy van egy enyhe fémallergiád az ékszerre, amennyiben az nem titán. (Orvosi fémben van nikkel, arra lehetsz allergiás és attól is alakulhat ki vadhús.)
4/4 A kérdező kommentje:
Utolso koszonom szepen!❤️ Igenigen csinalom mostmar nem csak napi 2 alkalommal a tisztitasat es sokkal jobb lett
2018. szept. 12. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!