Milyen parfüm illene hozzám? Nem értek hozzá sajnos
Szeretnék végre egy saját illatot mert mindenkinek olyan jól el van találva nekem meg még sosem volt. Van néhány amit jó illatnak érzek de semelyik sem igazán én
Még 18 alatt vagyok ezért a legtöbb női parfüm túl erőteljes nekem. Kinézetre stílusra barnahajú-szemű karcsú leányzó vagyok rockot hallgatok de nem járok 0-24 feketében, van amikor tiszta elegánsan öltözöm + egy bakancs. Szeretek túrázni, rajzolni festeni. Személyiségre barátságos segítőkész vagyok bár ez majdnem mindenkiről elmondható. És makacs. Nem kedvelem a manapság 'menő' dolgokat. A legtöbb fiatal nőknek/lányoknak készült illatot túl vattacukrosnak/édesnek találok és az nagyon nem én vagyok
Ezek alapján tudna valaki ajánlani pár parfümöt? Vagy ez érzetre megy nem személyiségre tulajdonságokra?
Köszönöm a válaszokat
Emporio armani you
Yves saint laurent black opium
Carolina Herrera good girl (olyan jo rossznak lenni hmm 😂)
BOCSI HA EL IRTAM
Sajnos ezek draga parfumok
Uh, régebbi kérdés, de nagyon hasonló vagyok hozzád, csak idősebb kiadásban. Szóval szerintem az én választásom a parfümök téren jó lehet neked.
Egyszer, a krémmánián azt írta valaki a Burberry Body-ról, hogy egy igazi művészeknek való parfüm és igaza volt! Szerintem neked is tökéletes lehet, én imádom. És nem drága.
Ha megengedheted a drágábbat, akkor mindenképp Chanel Gabrielle!
Köszönöm szépen!
Mindíg nézem a válaszaimat
Szia, mivel azt írtad hogy nem szereted az erős illatokat, sem pedig a túl édeseket, ezért pár frissebb jellegű illatot tanácsolok neked megszaglászásra.
Mexx-Mexx Woman, Burberry- The Beat EDT, Versace - Bright Crystal, Versace - Yellow Diamond, Donna Karan - Be Delicious illatok, Moschino- I love love
Ez csak néhány, de azt tanácsolom hogy menj be pár parfümériába és akkor szaglássz kedvedre és úgy biztos találsz olyat ami kedvedre való, viszont előre szólok, hogy a saját, úgymond "signature" illatot nagyon nehéz megtalálni.. legalábbis még én sem találtam meg azt ami 100%-osan passzol a személyiségemhez, de vannak parfümjeim különböző alkalmakra és évszakra.
Jó vadászatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!