Szemüvegesként hogy sminkeljem magam? Mert ugye a halvány smink alig látszik.
Közellátók:
A szemüveg kissebbnek mutatja a szemet,ezért bátran lehet.A sminkeléshez használjunk erősebb színeket.A csillogó festék és a szemceruza(fehér) is nagyító hatású.Az egész szemhéj felületén használjuk az árnyékoló púdert.
Ötlet:
A kicsivel szögletebb, sötétebb szemüveg keret felhívja magára a figyelmet.
A szemhéj festés:
- mély, szürke tónussal árnyékoljuk a szemhéjat. Jól fog kinézni, ha a külső szemzug és a pillák töve felé sötétedik a festés. Úgy érjük el ezt a hatást, hogy vékonyan, több rétegben, precízen elsatírozzuk a festéket. A szempillákat kenjük be dúsító szempilla spirállal,így kitudjuk azt emelni.
A most készült erős szemfestéshez épp, hogy egy kis kicsi mennyiségű szájfényt kenjünk ajakunkra.
Távollátók:
A szem nagyobbnak látszik a szemüveg mögött. Vigyázni kell, hogy a smink finom árnyalatú legyen.
Ötlet:
A szemöldököt ceruzával sötétebbre árnyaljuk, hogy észrevehető legyen a szemüveg mögött. Használjunk pezsgő színű, csillogó szemhéjárnyékolót a felső szemhéjra. A nagyító szemüveglencse ellenére a pillákat erőteljesen hangsúlyozzuk fekete szempillaspirállal. Sőt, a hatás fokozása érdekében festés előtt dúsító hatású szempillaápolóval húzzuk át. Intenzív, mályvás színű rúzs kerüljön az ajkakra.
remélem segitettem:)
Ugyanúgy, mint aki nem szemüveges.
Semmi külön módszer nincs rá, én nálam pl semmi változás a sminkemmel ha felteszem a szemüveget.
Rövidlátó vagyok, elég erős lencse kell már, mégse zavar.
M-L17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!