Éjszaka mindig kiesik a piercingem (orr). Mit csináljak, hogy ne essen le?
A bogyósra mindenki panaszkodik.
Én 200 Ft-ért vettem hajlítható szárút és azt olyanra hajlítom amilyenre akarom. Szinte teljesen L alakban van, és még sohasem esett ki.
Nekem olyan van amit kicsit bele kell csavarni, vagyis hasonló az L alakhoz csak attól még biztosabb!
Múltkor beleakartam, nagyon megrántottam, de még akkor sem esett ki... Szóval nekem nagyon jó!
nekem is egyfeszt kiesett avval, hiába ragasztottam le sebtapasszal reggelre mindig a kezemen találtam meg .:P
azt a bogyóst elhagytam álmomba azóta se találom :p msot van ilyen hajlíthatós aminek a szára épp hogy a lyuk végénél van szóval el se tudom hajlítani ráudásul össze is van mér forva kicsit szóval kicsit csavargatnom kell ha azt akarom hogy kijöjön.ez a hajlíthatóst nem tudom elhajlítani ,mert fáj szóval én hozzá kell szoknom a bigyóshoz vagy ehhez a nagyon rövid száruhóz :P
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!