Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Éjszaka mindig kiesik a...

Éjszaka mindig kiesik a piercingem (orr). Mit csináljak, hogy ne essen le?

Figyelt kérdés
Nem rég csináltattam és bogyós piercing van benne. Valamelyik nap már majdnem összeforrt reggelre, mert kiesett éjszaka. Leragasztani is ragasztottam, de viszketek tőle.
2010. jún. 21. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:

A bogyósra mindenki panaszkodik.

Én 200 Ft-ért vettem hajlítható szárút és azt olyanra hajlítom amilyenre akarom. Szinte teljesen L alakban van, és még sohasem esett ki.

2010. jún. 21. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem L végű van, még soha nem esett ki, szóval ezt javaslom
2010. jún. 21. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem olyan van amit kicsit bele kell csavarni, vagyis hasonló az L alakhoz csak attól még biztosabb!

Múltkor beleakartam, nagyon megrántottam, de még akkor sem esett ki... Szóval nekem nagyon jó!

2010. jún. 21. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem is egyfeszt kiesett avval, hiába ragasztottam le sebtapasszal reggelre mindig a kezemen találtam meg .:P

azt a bogyóst elhagytam álmomba azóta se találom :p msot van ilyen hajlíthatós aminek a szára épp hogy a lyuk végénél van szóval el se tudom hajlítani ráudásul össze is van mér forva kicsit szóval kicsit csavargatnom kell ha azt akarom hogy kijöjön.ez a hajlíthatóst nem tudom elhajlítani ,mert fáj szóval én hozzá kell szoknom a bigyóshoz vagy ehhez a nagyon rövid száruhóz :P

14/l

2010. jún. 22. 04:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!