Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretnék még két lyukat a...

Szeretnék még két lyukat a bal fülembe, mennyibe kerül, megcsinálják egyszerre a kettőt?

Figyelt kérdés
És mennyire fáj? Érzéstelenítőt adnak?
2010. jún. 20. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:

érzéstelenítőt??? nem műteni fognak hallod!

csak egy kicsit fáj. Attól függ hova mész vagy tűvel szúrják, vagy egy kis géppel lövik ami alapból belelövi a fülbevalót is. Én ilyen helyen csináltattam 1500Ft volt az orvosi fém fülbevalóval együtt. És megcsinálják mind a 2-őt egy alkalommal.

2010. jún. 20. 22:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy megcsinálják(juk)

Ha úgy akarod, akár 10-et is megcsinálunk egyszerre.

De ahogy az első írta, nem operálunk, hanem fülbevalót lövünk.

Fertőtlenítünk, de érzéstelenítő minek? Nem fáj..

2010. jún. 21. 12:12
 3/7 anonim ***** válasza:
pont a héten kérdezte barátnőm a tetováló sráctól, mennyiért szúrja ki a fülét fülbevalóval vagyis inkább piercinggekl együtt és neki aztmondta 3500ft. Amit közmetikusnál lőnek az pedig már valójában nem is engedélyezett , mert káros, de az csak 1500ft. Elvileg azt már beszüntették, de nagyon sok helyen csinálják még..
2010. jún. 21. 16:47
 4/7 anonim válasza:
szerintem nem olyan dárga és jobb ha lövik hamarabb túl vagy rajta! amugy biztos nem fáj annyira mert van egy bnőm akinek van vagy 5 lyuk a fülébe
2010. jún. 22. 02:47
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem 1000 volt 1 lyuk a bal fülemen fülcsivel együtt.....akkor gondolom 2000 a két lyuk....amugy nem fáj....csak egy kicsit de..kilehet bírni.

12/l

2010. jún. 22. 12:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak ajakpiercingem van, oda kaptam érzéstelenítőt... fülre akkor tuti nem? Úgy nem merek akkor csináltatni:D Nekem az is fáj ha csak megbököm a körmömmel kicsit a fülem.
2010. jún. 23. 18:22
 7/7 anonim válasza:

3-3 lyuk van mindkét fülemben és én csináltam :D

semmi bajom sincs, nem gyulladt be. alsóajak piercingem is én szúrtam, kevésbé fájt mint amit szalonban csináltak. ha van mondjuk arany fülbevalód, akkor magadnak is megcsinálhatod nyugodtan:D a fülbevalót, illetve a tűt(ami vagy injekcióstű, vagy branül/vidd a fülbevalót adnak akkora méretet:D/) és az ékszert parfümmel lefújod, a füledre berajzolod, lejegeled(legjobb a jégakku illetve fagyasztott cuccok:D)és pár perc után, amikor érzed hogy már nemfáj ha öösszenyomod a körmöddel, egyszerűen átszúrod és kihúzod a tűt. na itt nemmindegy melyik tűt veszed, injekciós tű max 20forint darabonként, a branül párszáz forint, de sokkal jobb, mivel a műanyag a füledbe van és beleteszed a fülbevalót, áthúzod és kész. ha esetleg injekciós tűvel, az biztos hogy szépen fog vérezni:D

szerintem magadnak jobbanjársz, ha nemfélsz tőle:D és érzésteleníted is.

csütörtökön szúrtam a porcba fülbevalót, hát..:D a melleimen folyt le a vér:'D de elállt beraktam és kész:D kevésbé fájdalmas eljárás.^^

2010. júl. 24. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!