Szeretnék még két lyukat a bal fülembe, mennyibe kerül, megcsinálják egyszerre a kettőt?
érzéstelenítőt??? nem műteni fognak hallod!
csak egy kicsit fáj. Attól függ hova mész vagy tűvel szúrják, vagy egy kis géppel lövik ami alapból belelövi a fülbevalót is. Én ilyen helyen csináltattam 1500Ft volt az orvosi fém fülbevalóval együtt. És megcsinálják mind a 2-őt egy alkalommal.
Persze, hogy megcsinálják(juk)
Ha úgy akarod, akár 10-et is megcsinálunk egyszerre.
De ahogy az első írta, nem operálunk, hanem fülbevalót lövünk.
Fertőtlenítünk, de érzéstelenítő minek? Nem fáj..
nekem 1000 volt 1 lyuk a bal fülemen fülcsivel együtt.....akkor gondolom 2000 a két lyuk....amugy nem fáj....csak egy kicsit de..kilehet bírni.
12/l
3-3 lyuk van mindkét fülemben és én csináltam :D
semmi bajom sincs, nem gyulladt be. alsóajak piercingem is én szúrtam, kevésbé fájt mint amit szalonban csináltak. ha van mondjuk arany fülbevalód, akkor magadnak is megcsinálhatod nyugodtan:D a fülbevalót, illetve a tűt(ami vagy injekcióstű, vagy branül/vidd a fülbevalót adnak akkora méretet:D/) és az ékszert parfümmel lefújod, a füledre berajzolod, lejegeled(legjobb a jégakku illetve fagyasztott cuccok:D)és pár perc után, amikor érzed hogy már nemfáj ha öösszenyomod a körmöddel, egyszerűen átszúrod és kihúzod a tűt. na itt nemmindegy melyik tűt veszed, injekciós tű max 20forint darabonként, a branül párszáz forint, de sokkal jobb, mivel a műanyag a füledbe van és beleteszed a fülbevalót, áthúzod és kész. ha esetleg injekciós tűvel, az biztos hogy szépen fog vérezni:D
szerintem magadnak jobbanjársz, ha nemfélsz tőle:D és érzésteleníted is.
csütörtökön szúrtam a porcba fülbevalót, hát..:D a melleimen folyt le a vér:'D de elállt beraktam és kész:D kevésbé fájdalmas eljárás.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!