A műszempillát (sorosat) hányszor lehet visszarakni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 18:38
1/6 anonim válasza:
ameddig szépen áll, szinte bármeddig :D
2/6 anonim válasza:
amit 300 forintért veszel a sarki százasba 1x felteszed leveszed és cső:D hamár kicsit komolyabbat veszel ami inkább 3000 aztmár elég sokáig... 2hét kb ha 1x2x leveszed
3/6 anonim válasza:
én a műszempillát elég sokáig tudtam hordani, csak használat után mindig le kell szedni róla a ragasztót (ami a pillákon marad).
én azért utáltam meg mert egy idő után nem tudtam normálisan felrakni és úgy néztem ki mint akinek nem egyforma a szeme :D Hien beütés.
4/6 anonim válasza:
ha leszeded róla a ragasztó maradékokat és nem szakadt el akkor ugyanúgy visszateheted,semmi baja sincs.Én addig csinálom eggyel amíg van hozzá ragasztóm, utánna veszek csak újjat,de ha az előző műszempilla a jobb akkor az új ragasztójával a régit is lehet használni:)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)q
2010. jún. 30. 11:16
6/6 A kérdező kommentje:
-q
2010. jún. 30. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!