Nekem :D
Remélem kérdezel máskor valami értelmesebbet is.
Továbbra sem zárható ki senki. Mindenkinek állhat jól és rosszul is. Nagyjából 120 típusú testékszer ismerek. Ezekben a nagyon extrém dolgok nincsenek benne.
Hajszín? A hajszínnek semmi köze a dologhoz. A kopasz embernek is állhat jól és rosszul egyaránt. Ugyan ez igaz az arcformához. A forma csak általánosítás. Tehát a kérdésre nincs válasz. Ha egy képet böknél ide és azt kérdeznéd, hogy ennek az illetőnek jól állna-e a XXXX piercing, akkor már lehetne rá mondani, hogy igen/nem. Összhatásként annyi minden beledukál...
Nagyon nagy vonalban nézve meg azt kapnád, hogy aki ellene van/gyűlöli, az azt fogja mondani, hogy senkinek sem áll jól, vagy trollkodni fog a malac és a bikaorron áthúzott karikákkal. Akit nem foglalkoztat, mert se nem tetszik neki, se nincs ellene, annak a véleménye is változó, tehát nem fix. Akinek bejön, az valami olyasmit fog mondani, mint amit én. Tudom, hogy nekem mi nem állna jól, így nem is csinálok/csináltatok olyat. Aki tőlem kérdezné, hogy ő neki csinálok-e és tudnám, hogy nem állna neki jól, azt inkább lebeszélném róla, bár aki nagyon akar, úgyis megcsináltatja. De rábeszélni sem fogok senkit arra, hogy "Te, figyu, neked roppant jól állna a XXXX piercing, csináltass!" Ez az ő dolga, ha neki tetszik, akkor hajrá. Ha önmaga szerint jól áll neki, akkor viselje. Én is így vagyok a sajátjaimmal.
Így már érthetőbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!