Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek az essence...

Mi a véleményetek az essence műszempillájáról?

Figyelt kérdés

Mennyibe kerül?

Hányszor használható?

Meddig bírja?

Ragasztó jár hozzá?

2010. jún. 20. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:

barátnőm vett essence-t. (én még multkor egy ilyen sminkes,parfümös,tisztítószeres boltba vettem 940-ért de ez szálas..nem egybe.és 90 darab van benne összesen..na m1)

olyn 500-600 ft leheet.

hát ha egybe lebíros szedni akkor még talán felhasználhatod.xd de amug ynemhiszem.

-//-

és igen adnak hozzá ragasztót

de én a teljes,egész műszempillát írtam le.nemtom h van-e szálas az essence-nek. ;)

2010. jún. 20. 13:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Én egyszer vettem ilyet, mikor a szülinapom ünnepeltem, és akkor még 600 ft körül volt, de én csak egyszer használtam, ha jól van felrakva, akkor jól is bírja, és a ragasztó hozzá van:) De ha rám hallgatsz, inkább csináltass kozmetikussal, az sokkal szebb, mondjuk sokkal drágább is
2010. jún. 20. 14:31
 3/9 anonim ***** válasza:
2010. jún. 20. 15:13
 4/9 A kérdező kommentje:

Utolsó, azokat végig olvastam, de nem lettem okosabb. :D

Pont ezért tettem fel a kérdést.

2010. jún. 20. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha veszel egyet,minden mocskos apróság kiderül:P

Én holnap megyek,majd írok,milyen.

2010. jún. 20. 18:28
 6/9 anonim ***** válasza:

ez engem is érdekelne... majd ird meg holnap milyet vettél? :)

és ezt hogyan kell feltenni? irjatok róla mert én még nem csináltam :D

2010. jún. 20. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:
jol birja...nekem most is szép csak mikor feltettem nagyon mű hatása volt...a szerencsém annyi volt hogy nagyon hosszú igy is a szempillám és igy nem volt gáz...de akinek rövidebb és alul nem annyira hosszú nagyon nagyon nagyon mű és nevetségesen tud hatni...bnőm ezért se rakta fel magának végül...
2010. jún. 24. 14:18
 8/9 anonim ***** válasza:
amugy amig szép addig használhato...ragaszto jár hozzá de csak egyszeri használatra elég és jol birja tartani...600Ft körül van....asszem ennyit kérdeztél...aztán én könnyen le tudtam szedni...csak lehuztam és kész...de egész éjszaka tartott...amugy előző is én voltam
2010. jún. 24. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Köszi a választ. ari vagy. hétvégén buliba megyek és veszek én is holnap...kösziii mégegyszer :D:D:D:D
2010. jún. 24. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!