Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell kifesteni a szemet?

Hogyan kell kifesteni a szemet?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok, és a youtube-os videókon bemutatottak még túl komplikáltak nekem... Nem tudtok egyszerű szemfestéses videókat mutatni?
2010. jún. 20. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is a szemhélyra bőr színű szemhélyfesték, szempillaspirál, fekete szemcerka:D Ez a legegyszerűbb.
2010. jún. 20. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én kb. 2éve ha egyedül voltam otthon kisérleteztem anyukám és nővérem sminkjeivel.

Eleinte csak spirálozni próbáltam és a szemhéjamra szemhéjpúder tenni.Persze először rengeteget bénáztam,de mostmár szépen ki tudom húzni a szemem alul szemceruzával (felül nem,de nem is akarom),szempillaspirálozni és szemhéjpúdert illetve szájfényt használni.Sőt,alapozót is,bár azt csak nagy ritkán használom.

Szóval gyakorlat teszi a mestert.Emlékszem,mikor még kezdő voltam kb. 2mm-el a szám fölött is szájfényes voltam:D Gyakoroltam,és beletanultam,ennyi.

15/L

2010. jún. 20. 16:17
 3/4 anonim válasza:

Szemhéjpúder, szemcerka, szempillaspirál. Ennél nincs egyszerűbb :D

Egyébként régen én youtube videókból tanultam meg sminkelni és mostmár nagyon jól megy. Szerintem próbálgasd sokat és menni fog. És érdemes pl kétszínű szemhéjpúdereket venni, mert viszonylag könnyű megcsinálni úgy, hogy a két árnyalatot összemosod, és az elég jól mutat :)

Arra vigyázz, hogy a szempillaspirál mindig az utolsó legyen, hogy miközben húzod ki a szemedet, ne jöjjön le :)

16/l

2010. jún. 21. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell túlsminkelned magad. Egy egy alkalomra én szempillaspirtál és barna szemceruzát használok ennyi. Szerintem a fekete szemceruza olyan természet ellenes.. Én viszont azt szoktam csinálni hogy eg 100-ftos boltba tudsz venni kb 300ft-ért barna szemceruzát. alul fölül megcsinálod próbálsz egyenes vonalat húzni fölül kb 2mm legyen. Így természetes hatása lesz és még is kiemeli a szemet. Nem szoktam általában sminkelni magam mert mindennap szemhéjadat megcsinálni lemosni eltömíti a pórusokat aztán mehetsz szemfelvaarásra vagy sokkaltöbb ráncod lesz szempillaspirálnál meg elvékonyodik a szempillád ésmár a végén mindennap annyit kensz hogy már alig fog látszódni. Régen én is alapozó púder szemceruza szempillaspirál, de mamár semmit nem teszek magamra néha-néha egykis barna szemceruzát.
2010. jún. 23. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!