Hogyan kell kifesteni a szemet?
Én kb. 2éve ha egyedül voltam otthon kisérleteztem anyukám és nővérem sminkjeivel.
Eleinte csak spirálozni próbáltam és a szemhéjamra szemhéjpúder tenni.Persze először rengeteget bénáztam,de mostmár szépen ki tudom húzni a szemem alul szemceruzával (felül nem,de nem is akarom),szempillaspirálozni és szemhéjpúdert illetve szájfényt használni.Sőt,alapozót is,bár azt csak nagy ritkán használom.
Szóval gyakorlat teszi a mestert.Emlékszem,mikor még kezdő voltam kb. 2mm-el a szám fölött is szájfényes voltam:D Gyakoroltam,és beletanultam,ennyi.
15/L
Szemhéjpúder, szemcerka, szempillaspirál. Ennél nincs egyszerűbb :D
Egyébként régen én youtube videókból tanultam meg sminkelni és mostmár nagyon jól megy. Szerintem próbálgasd sokat és menni fog. És érdemes pl kétszínű szemhéjpúdereket venni, mert viszonylag könnyű megcsinálni úgy, hogy a két árnyalatot összemosod, és az elég jól mutat :)
Arra vigyázz, hogy a szempillaspirál mindig az utolsó legyen, hogy miközben húzod ki a szemedet, ne jöjjön le :)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!