Milyen szemöldök púdert\ceruzát ajánlotok? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Olyan szemöldök cuccot szeretnék amivel meg vagytok elégedve,szép és nem jön le könnyedén.2018. aug. 3. 22:10
1/6 anonim válasza:
Saját tapasztalatom nincs, de Douglas szemöldökzselét használ egyik barátnőm, maximálisan meg van vele elégedve. Tartós, szép, természetes, sokáig tart
2/6 anonim válasza:
Én a MAC Fluidline brow gelcreme-t ajánlom, igaz egy picit drágább árkategóriás, de brutál tartós és egy kis tégely rengeteg ideig elég
3/6 anonim válasza:
Én P2 szemöldökkrémet használok. Rossmannban kapható. Sokáig elég, nap végén is a helyén van. Az elején sok gyakorlás kell a használatához, mert könnyen túlzásba lehet vele esni. Hátránya hogy csak 2 árnyalatban kapható, mind2 barna. A sötétebbet inkább fekete hajhoz ajánlom, mert a világosabb is elég sötét. Sajnos szőkéknek egyáltalán nem jó. Festett, burgundi vörös hajszínhez a világosabbat használom.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én essence 2 színű szemöldökfesték szettet használok és elegem van belőle hogy a póló fel/le vétele is már koptatja,valami újat,praktikusat szeretnék kipróbálni :)
2018. aug. 5. 10:23
5/6 anonim válasza:
Én a Catrice szemöldök ceruzáját használom, date with ash-ton árnyalatban.
Szőke hajhoz nagyon jól passzol, természetesnek hat.
6/6 anonim válasza:
Én a Rimmel Londonnak a Brow this way szemöldökpalettáját használom, olyan közepesen tartós de szépen lehet vele dolgozni, az ecset is jó benne. Sokáig elég viszont, minden nap használom és félévente veszem újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!