Használjak alapozót?
Figyelt kérdés
Régebben használtam, de a bőröm kiszáradt tőle és mostanában egyre több a pattim is. A bőröm zsíros és mindik át kell törölnöm napközben vízzel. Egyáltalán használjak alapozót vagy ha használok rosszabb lesz a helyzet? Van olyan alapozó ami jó lenne az én bőrtípusomra?2010. jún. 19. 19:13
1/5 anonim válasza:
Biztos van olyan alapozó, de érdemes a drágább, de minőségi termékek közül választani, pl. Vichy. Vannak külön mindenféle bőrtípusra való alapozók, nézd meg őket.
Amúgy nyáron nem ajánlom, hogy használj, mert leolvad rólad a nagy melegben meg a nap beleégeti a bőrödbe a festéket.
2/5 anonim válasza:
Ja és mattító alapozót keress, de az alapozóra tegyél még púdert is,mert fixál és mattít egyben, felszívja az izzadságot.
3/5 A kérdező kommentje:
nyáron nem megyek sehová, máskor is csak suliba
színezett hidratálóból van ilyen bőrtípusra?
amúgy elég világos bőröm van, még nem nagyon találtam megfelelő színűt semmiből sem
2010. jún. 19. 20:10
4/5 anonim válasza:
ha nem mész sehová minek alapozó? nem lát akkor senki..
5/5 A kérdező kommentje:
de suliba szeptemberben csak kéne menni addig pedig keresgélhetek
2010. jún. 20. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!