Melyik színezett ajakápolót válasszam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyan ajakápolót keresnék, ami ápol,és nem olyan erős színű mint egy igazi rúzs, de mégis van színe.
Most vettem egy Dm-es Alverde Tinted Lipbalm ajakápolót, de kicsit világos a színe.
Ti melyik ajakápolót szoktátok használni, aminek szép színe van, és nem is drága?
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
16L
2018. júl. 30. 17:46
1/7 anonim válasza:
Nekem az Yves Rocher-bőlvan epres ajakápolóm,amitől szép, piros színe lesz a számnak.
2/7 anonim válasza:
Labello cseresznyés :). Ettől cseresznye színű lesz :D.
Avonos Colortrendes. Nekem édes kekszes van(világos rózsaszín) és sárgadinnyés(világos piros).
3/7 anonim válasza:
Avon Colortrend édes kekszesen gondolkodtam, de azt hittem, hogy valami kis halvány színe van vagy semmi.
4/7 anonim válasza:
Nagyon szép színe van! :) második voltam. Én most áfonyásat fogok rendelni :D.
5/7 anonim válasza:
Holnap küldök róla egy képet neked :)
6/7 A kérdező kommentje:
Koszi, ment a zold mindenkinek.:)
Azert meg valaszokat varok, mert sajnos az Avontol jelenleg nem tudok rendelni.
2018. júl. 30. 22:18
7/7 anonim válasza:
Labello és a Balea szőlőzsírok nagyon jók💋👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!