Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudtok ajánlani viszonylag...

Tudtok ajánlani viszonylag olcsó szemhéj palettát?

Figyelt kérdés
Viszonylag olcsó akár drogériás (Dm, Müller stb) szemhéj palettát keresek. Inkább mediterrán (barnásabb) nude vagy rózsaszínes árnyalatokkal. Legyen jól pigmentált. Jó lenne ha matt, szatén, csillámos is lenne benne. Ha van valami ami bevált nektek légyszi árral, véleménnyel, beszerzési hellyel együtt küldjétek.

2018. júl. 30. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Rossmannban lehet kapni a Lovely márkától szemhéjpúderpalettát, én azt nagyon szeretem. Max 1300 ft ért vettem, sok szín van bent, az enyém “nude” paletta, de volt sötétebb nude illetve rózsaszínes is. Emellett makeup revolutionos palettát is használok, azt DMben lehet kapni. Drágább árkategória de nem sokkal jobb mint a Lovely. Müllerben a Sleek-et tudnám ajánlani ami szintén egy drágább árkategória. Rdel Young palettán van még rossmannból, ezt a lovelyval együtt vettem nagyjából azonos áron. Imádom ezt is!:) a színek mellett a textúra is elég változatos
2018. júl. 30. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Essence,Catrice, Make up revolution palettái jó áron vannak és jók is
2018. júl. 30. 23:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm❤❤
2018. júl. 31. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen árban gondolkozol? Kiko palettákat nagyon megéri megvenni, ár/minőség arányban a legjobbak
2018. nov. 19. 01:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Még egy voks a Catrice palettára. Imádom
2018. nov. 19. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!