Műanyag, menetes fültágító, már fél éve a fülemben van, de nem azért, mert tetszik, hanem mert nem tudom kiszedni. Nem mozdul semerre, már próbáltam kifordítani a fülemből, de túl nagy a külső rész átmérője. Próbáltam áztatni meleg vízben, jegelni, krémezni, érzésteleníteni sprayvel, de nem lehet kiszedni sehogyan, egyszerűen nem mozdul. Mit tehetnék?
2018. júl. 27. 13:43
1/4 anonim válasza:
Én is jártam már így, ráadásul orvosi acél volt, azóta nem veszek csavaros tágítót.
Egy hosszú, forró fürdő után jó vastagon bekentem a fülem egy zsíros krémmel, majd mikor felpuhult, kb. fél óra múlva, kicsit lefelé húztam és hátulról előre kifordítottam. Nem volt kellemes, de nem repedt meg a fülem, vagy ilyesmi, csak égett. Türelem, és ne csináld túl gyorsan, szerintem akkor sikerülni fog.
2018. júl. 27. 16:48
2/4 anonim válasza:
Még az jutott eszembe, hogy esetleg megpróbálhatnád összetörni egy fogóval, vagy valamivel, mivel műanyag, de ezt igazából nem ajánlom, több szempontból is veszélyes lehet.
2018. júl. 27. 16:49
3/4 anonim válasza:
Kórházba bemész istenem...
Exem sűrgősségis, nem egy embernek ő kapta ki 2 fogószerű eszközzel, 1x volt csak olyan ahol a füllyukba benyúlt és 2-3mm-es metszést csinált (el volt fertőződve a srácnak és a peremre rá volt duzzadva a bőre.)
Sose értem bizonyos esetekkor miért nem lépnek az emberek...
Vagy pl menj el piercinges/tetováló szalonba, ott is megoldják általában.
2018. júl. 30. 12:51
4/4 A kérdező kommentje:
Azért, mert nem katasztrófa történt, csak a gagyi 200 ft-os fültágítónak sz.ar a menete. Inkább kifordítom magamnak, minthogy ilyen piti dolgokkal 6 órát üljek a sürgősségin, ráadásul olyanok elől foglaljam a helyet, akinek pl. eltört a lába. Ha csak ennyi lenne, hogy beugrok a kórházba és valaki kikapja egy fogóval, már rég kiszedettem volna, de sajnos sokszor volt már szerencsém a sürgősségihez és tudom jól, hogy ez nem így működik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!