Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Selyemport hol lehet venni?...

Selyemport hol lehet venni? Dm? Rossmann?

Figyelt kérdés
Meg miben jobb mint egy sima szemhéjpúder?És ugyanúgy kell-e felvinni? Semmit nem tudok róla lécci írjatok le mindent amit tudtok. :) Köszi
2010. jún. 19. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom róla, hogy jobban fénylik és szebb :)
2010. jún. 19. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:

igen, szerintem lehet kapni DM- ben és Rossmannban is és talán még Müller

jobban fénylik, intenzívebb a színe

hát fogsz egy applikátort vagy egy ecsetet és felviszed a szemhéjadra, ugyan úgy mint a szemhéjfestéket

2010. jún. 19. 14:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Én csak fodrászkellékesben láttam eddig, kb. 600-800 forint körül.

Én a fekete szemhéjpúdert fixálom a zöldes árnyalattal így szép sminket tudok készíteni. Egyébként önmagában vagy csak a szem belső felére is jó.

Vigyázni kell, mert ez jobban száll/pereg kisebb szemcsékből áll. Ha belemegy a szemedbe elég kellemetlen mert homályosan látsz majd jó ideig.

Az enyémhez van kis applikátor én ecsettel nem is nagyon használnám mert csak szállna az egész mindenfelé.

Talán érdemes kipróbálni vizes ecsettel is, főleg ha szemhéjpúder helyett akarod használni. Akkor intenzívebb lesz a színe és nem száll mindenfelé a por.

EGyébként jó dolog én már csak ezt fogok venni mindenféle színben mert nagyon megéri, sok van benne.

2010. jún. 19. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!