Jó drogériás szempillaspirálok?
Figyelt kérdés
2018. júl. 21. 18:47
1/7 anonim válasza:
Évek óta ezt használom. Tökéletes az állaga, fennmarad egész nap.
2/7 Metionin válasza:
Lovely curling pump up, a kollagénes és a vámpíros nagyon jó, illetve most van egy p2-s, azt is tudom ajánlani.
4/7 anonim válasza:
Lovely curling pump up - olcso es kbszott jo, termeszetes, hosszu pillakat ad, nem tapaszt ossze
Loreal wake me up - picit dragabb, ubis illata van, nagyobb kefe rajta, kicsit osszeragadhatnak a pillak, nem valasztja el oket olyan szepen
5/7 anonim válasza:
Maybelline New York Cils Sensational :)
6/7 anonim válasza:
Már legalább ötödszörre veszem újra a Maybelline Lash Sensational spirálját, mert ennél jobbat még sehol nem találtam.
Reggel nyolctól este nyolcig meg sem mozdul a pillákon, nem potyog, mint a legtöbb spirál, elég hamar bombabiztosra szárad.
Igazi műszempilla hatás érhető el vele.
7/7 wundergirl201220 válasza:
Essencenek, trend it upnak vannak jó cuccai :) esetleg még maybelline-nel keresgélj. Bár én az Oriflame-s "No compromise" spirálra esküszök.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!