Csakegy5 kérdése:
Piercing Gödöllőn? -district 28 tattoo&piercing-
Figyelt kérdés
Ugye van Gödöllőn a 'district 28 tattoo&piercing' nevű szalon.. Mind szép és jó, de tetoválásokon kívül semmi véleményt nem találtam.
Esetleg van aki itt csináltatott piercinget? Milyet csináltatott és mennyiért? Vélemény a csapatról és a munkájukról?
2018. júl. 21. 14:38
1/4 anonim válasza:
Szia!
Bár nekem nincs se tetoválásom, se piercingem, de ismerem az ott dolgozó embereket. Nagyon jófejek, és szépen is dolgoznak. Én ajánlom őket:)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2018. júl. 22. 13:23
3/4 anonim válasza:
Szia, ha odamész, majd írnál tapasztalatokat piercingről? Én is itt lakom és ezt néztem ki
4/4 A kérdező kommentje:
Persze :)
Bár még bizonytalan az időpont.. remélem türelmes vagy. Kicsit félek :D főleg hogy nincs sok infó a boltról ilyen ügyben.
Majd kiderül hogy oda megyek-e egyáltalán.
Még a végén te mesélsz majd nekem :p
2018. júl. 23. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!