Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon egyszerű szemsmink-kész...

Nagyon egyszerű szemsmink-készítés, de hogyan?

Figyelt kérdés

Teljesen kezdő vagyok a sminkelés terén, a szemfestésre lennék kíváncsi. De sajnos minden youtube-os videón amit eddig láttam annyira komplikáltan oldották meg a festést, hogy nekem kezdőként egyáltalán nem ment. Ráadásul szemalapozót, ilyen ecseteket, olyan ecseteket használnak. Nekem van egy egyszerű, de jó minőségű szemfestékem egy egyszerű szivacsos "kenőkével". Ennyivel nem lehet szép szemsminket készíteni?

Ha tudtok linkeljetek kérlek egyszerű szemfestést bemutató videókat, mert teljesen kiábrándultam már, olyan nehéznek tűntek :S

20/L

2010. jún. 18. 17:09
 1/2 anonim ***** válasza:

ha olyan sminket akarsz ami youtubeon van azok nehezek mert azok a lányok már régóta ezt csinálják.meg azok elégdurvasminkek.én szolid sminket szoktam csinálni alkalmakra is.

1.alapozás(szemhéjon is!)

2.szemceruzával húzok egy vékony vonalat a szemhéjamra

3.azt a csíkot kicsit eldolgozom fülpiszkálóval

4.majd a ahol eldolgoztad a szemceruzát oda húzol szemhéjtussal egy olyan csíkot ami követi a szemed vonásait(bármilyen vastagságú lehet csak egyforma legyen a kettő!)

5.nempillaspirál

ennyi bővenelég:D

2010. jún. 18. 19:59
 2/2 anonim ***** válasza:
a és 16/L :D (előző vtam)
2010. jún. 18. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!