Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pillanatragasztóval ragaszthat...

Pillanatragasztóval ragaszthatta a 3D-s pillát?

Figyelt kérdés

Korábban volt 2 évig műszempillàm. Most pár év elteltével újra rakattam, de màsik vàrosban. Amikor ragasztotta fel, éreztem pillanatragasztó szerű szagot ès most, hogy egy hónapja fent van, és alig van pàr szàl nem tudom leszedni, ha leszedem akkor nagyon fàj és 3szempillám tövestől jön ki a néhàny szem műszempilláv mert úgy össze van ragadva, nem jön le se olajjal se semmivel, csak tövestől lehet kitépni. A többi pillám is szabályosan kitépődött és most alig van szempillám, és ami van, az úgy nőtt vissza, nagyon rövidek. A kozmetikustól megkèrdeztem, h pillanatragasztóval csinálra-e (különösen csípte a szemem napokig zuhanyzás közben, pedig nem érte víz) ès korábban a másik pillánál nem tapasztaltam ezeket a negatív dolgokat. Pedig azt sem mondhatom, hogy olcsó volt.

Mit gondoltok tapasztalt pillások?

2018. júl. 11. 22:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt hogy pillanatragasztó,csak ultraerős ragasztó. Nyugi ahány ház annyi szokás. Lehet azt a fajta ragit a szemed nem bírta,ennyi. Tövestül viszont ne tépd. Várj vele kicsit majd lejön vagy oldasd le ha zavar,esetleg rakasd újra megszokott helyen:)
2018. júl. 12. 00:58
 2/2 anonim ***** válasza:
58%

Pillanat ragasztóval nem szabad! Csak is ehez való ragasztóval.

A maradék pilla meg nem fog olajtól vagy mástól le jönni. Ahoz van külön pilla oldó amivel simán lejön.

Azérr tépődik ki a pillád is amikor kitéped a műpillát mert hozzá van ragasztva.

A műpillák a sajàt pillával együtt esik le. A szempilla is váltogatja magàt. Ahogy a haj is kihullik.

Lehet ragasztót váltott és azért volt másmilyen.

2018. júl. 12. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!