Fiúk, szoktatok irigykedni a lányokra, amiért ők csinos táskát hordhatnak magukkal? Nektek meg max. Az övtáska jut.
Figyelt kérdés
2018. júl. 10. 20:37
1/13 A kérdező kommentje:
Nem vágytok rá, hogy a fiúknak tervezett táskákat illetően is olyan nagy legyen a választék, mint amit a nőknek szántak?
2018. júl. 10. 20:39
3/13 anonim válasza:
Már nem azért de rengeteg férfaknak szánt táska, táska típus van, pl válltáskák, hátizsákok és nagyon jól néznek ki.
4/13 anonim válasza:
A páromnak "tornazsák"táskája van. Na arra meg én irigykedek, hogy olyat nem találok magamnak.
5/13 anonim válasza:
Rengeteg típusú "férfi" táska van. Mi számít csinosnak? Engem kifejezetten ingerelne, ha ott fityegne az oldalamon valami kis izé amibe marhára nem fér bele semmi.
6/13 A kérdező kommentje:
Én vagy csak kisméretű táskákat látok férfiaknak, amik szerintem nem is csinosak, igényesek, vagy pedig hátizsákokat.
Utolsó kommentelő, akkor te mibe pakolod a dolgaidat, ha nem férnek el a zsebedbe? Hátizsákot hordasz?
Nekem a hátizsák nagyon iskolás fíling. Vagy az jut róla eszembe, hogy biztos iskolába megy a gyerek, vagy ha már nem iskoláskorú egyénről van szó, akkor biztos kirándulni megy hátizsákkal.
2018. júl. 11. 19:41
7/13 A kérdező kommentje:
Mert abban teljesen igazad van, utolsó kommentelő, hogy olyan pici válltáskák vannak pasiknak, hogy tényleg nem fér bele semmi.
2018. júl. 11. 19:43
8/13 De La Cruse válasza:
Durván alulkalibrált képzeteid vannak a fiúkkal kapcsolatban.
Veszettül nem vágyunk csini női táskára.
Sőt.
A hasitasi sem a vágyálmunk.
Viszont vannak menő cuccaink amire értékes és szép lányok közelednek hozzánk.
És nem csak a lambo indítókulcsára gondolok.
9/13 Röcsögei Péter válasza:
Én alapból igénytelen és unalmas vagyok, ez meg sem fordult a fejemben. A felhasználhatóságra viszont maximalista módon igényes vagyok, akár a rosszabb kinézet ellenére is választok egy cuccot a célszerűsége miatt. Így táskát is, amiben pont elfér az, ami kell. Biciklivel járok, ezért fontos, hogy ne zárja el a levegőtől a hátamat, legyen jól látható, mert a mellényt kitakarja nagy területen, és a tabletező autósok nem vesznek észre. Meg tűrje az esőt is. Külön latop rész jó, ha van, belül cipzárral, így nem szórok bele mást oda. Üdítőtartó egykezesen elérhető, de futás közben sem esne ki belőle magától. Elhagyhatatlan kulcstartó. Külön pénztárca és telefonzseb benne, hogy ne menjen az aljára. Mellkason összecsatolható pánt, hogy ne a vállamat húzza hátra egy órán keresztül. Szerszámtartó, ami teljesen szeparált a laptoptól, és nem tudja átbökni az elválasztó falat semmi, ugyanakkor az oszcilloszkópom és a forrasztópákám sem sérül meg benne, ha odaütöm valahová. Fűzővel, vagy cipzárral összehúzható bővítő rész (harmonika), amitől megnő a belméret, ha bevásárolni megyek, de nem lóg le fölöslegesen, ha üres a tátyó, mert felére összehúzom. Legyen tartós, legalább 10 évet bírjon kilyukadás nélkül! Lányok, ti nem ismeritek a fiúkat, pedig azt képzelitek, hogy igen, és hogy mindegyik egyforma. Lehet, hogy snassz a táskám, és másom is, de kb fél milla van nálam mindig, és ki akarna kirabolni? Nem autóval járok, mert biztos nincs rá pénzem. Még buszjegyre sem tellik, biztosan azért biciklizem. Még meg is sajnálnak. Én meg csak az idegesítő, kiszámíthatatlan, egoista fazonokat akarom elkerülni. Az emberek sokat állapítanak meg a külsőből... 38F
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a részletes választ, utolsó, te aztán alaposan megválogatod milyen táskát hordasz, úgy látom.
2018. júl. 13. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!