Smink márka, ami nem halványul el 2 óra múlva?
Figyelt kérdés
Nem szoktam papagájra festeni magam csak némi alapozó, sötét szemhéjfesték meg barna szemceruza, egy kis púder.
Írnátok nekem légyszi olyan szemhéjpúder/szemceruza/rúzs márkákat, amiket lehet kapni Müllerben vagy Rossmanban, és tartós?
Azt hiszem legutóbb Catrice-t vettem szemhéjpúderből, amikor felkenem szép barna de pár órán belül alig látszik, hiába van alatta alapozó, nem tapad meg.
Rúzsból Rimmelt vettem, de az sem bizonyult tartósnak.
Köszönöm.
2018. júl. 10. 16:49
1/5 anonim válasza:
Ami nekem bevált, Rimmel szercerkája, 1200 forint körül van meg a Maxfactornak a rúzsa, Lipfinity asszem, 4700 körül van, de reggel felkenem, este ugyanott van. Kicsit barátibb áron van a Maybelline rúzsa, az is egész jó.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2018. júl. 10. 18:22
3/5 anonim válasza:
Szemhéjfestéknél fontos a szemhéjbázis használata, azzal a catrice-es is tartósabb lesz.
4/5 anonim válasza:
Nekem a drogériás sminkek nem nagyon váltak be,Én MAC-et használok az számomra nagyon bevált.
5/5 anonim válasza:
A Rossmanban lehet kapni Lovely rúzst, szemhéjpúdernek a Sleek palettáit ajánlom a Müllerből, vagy ha Budapesti vagy, az ottani Mülleren lehet kapni The Balm termékeket is, nagyon szép szemhéjpúderei vannak, és jó minőségűek. De a Chanel sminktermékekkel nem foghatsz mellé, a Müllerben lehet kapni, eddig mindent imádok, amit ettől a márkától vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!